BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010 - Faizal Fredley

BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010

Assalamualaikum semua..lama rasanya aku tak update  blog aku nih…sejak dari hari ip broadband aku kena blog terus aku tak der mood nak update entry…yelah macam mana nak ada mood kalau blog tak boleh bukak…kalau nak buka pun kena bangun pukul 5.00pagi guna LAN internet UNIMAP,  WTF aku nak bangun pagi-pagi semata-mata nak blogwalking…Baik aku membuta lagi syok…

hari ni aku bukan nak cerita pasal blog aku tak leh buka ke ape ke sebab pasal tu dah jemu dah orang baca…

lepas siap report semalam dalam kol 5.15 pagi aku buka lah internet maklumlah internet time ni laju siot….yelah manusia kat u aku semua tengah membuta lagi time ni..jadi ni lah kesempatan aku nak bw….kalau aku tidur kan hanyutlak subuh aku….

dalam tengah syok bw aku terbaca berita pasal blog pilihan malaysia 2010..anugerah ala-ala bintang popular berita harian tapi dalam versi blogger ar…

masa first aku tengok..wow excited giler aku..heheh..sengeh memanjang….tengok calon-calon dia fuhh semua aku tak kenal..tapi ada lah sorang dua blog yang familiar aku masuk maca blog zaerr dan uncle, ben ashaari dan zack zulkhairi x yah cakap konpen tercalon…aku excited bukan sebab aku tercalon beb tapi sebab rasa meriah plak dunia blogger nih…x jadi aku nak bersara…

pasal calon-calon nih..aku tertanya-tanya gak apesal blog aku tak tersenarai dalam kategori blog lelaki personal pilihan…blog aku pun mantop gak..ceh..perasan siot…hahah..tapi sekali aku terjah satu persatu calon-calon yang tersenarai mau mengucap panjang aku….blog diorang mantop giler….jauh berbeza ngan blog aku ni…aku rasa kalau aku tercalon sekali pun mau aku tarik diri terus..ape tak nya..sengan beb…blog diorang rata-rata marvelous aku berani angkat ibu jari untuk depa semua..dari segi follower pun semua 700 keatas..blog aku baru jer 500…adoi…jauh lagi perjalanan aku sebagai seorang blogger nih…..

tu aku tak cerita pasal kategori lain lagi….

aku rasa kan persaingan untuk setiap kategori memang hebat…semua blogger yang tercalon matap-mantap semua…aku harap blog pilihan ni akan terus di buat untuk tahun berikutnya…mane tau kot2 aku tercalon untuk blog pilihan 2011 ker..heheh…

kepada semua calon-calon good luck FF ucapkan dan tahniah kerana tercalon…..all the best guys….dan kepada yang nak mengundi undian peringkat pertama akan dibuka pada jam 10 malam 26 november (jumaat) sehingga jam 8 pagi  30 november (selasa)..

FF: UNDI ANDA ADALAH RAHSIA…CEHH…..




“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

24 Comments

  1. Spanar Buruk

    September 9, 2011 at 9:45 AM

    terbaik la bro..mmg retis la faizal ni..
    Spanar Buruk recently posted..Amadkhir’s First GiveawayMy Profile

  2. faizal fredley

    November 29, 2010 at 5:40 PM

    @H.P.B Blog: dun worry nnti aku undi ko..

  3. faizal fredley

    November 29, 2010 at 5:39 PM

    @Izwan: mntop…syok berblog klau mcm ni kn…

  4. faizal fredley

    November 29, 2010 at 5:33 PM

    @Guest 001: wah..tq2…tapi lambat lagi kot..

  5. H.P.B Blog

    November 29, 2010 at 4:31 PM

  6. Izwan

    November 28, 2010 at 3:27 PM

    aura ABPH dalam arena blogging.. pheww !
    Izwan recently posted..Blog Itu Namanya Teratak Harum KasturiMy Profile

  7. Guest 001

    November 27, 2010 at 10:57 PM

    just finish my paperwork… hope one day you will be enlist as the Malaysian Choice Blog 2011 next year…

  8. faizal fredley

    November 27, 2010 at 12:39 PM

    @uncle: TAHNIAH UNCLE..PEPE PUN GOOD LUCK UNTUK UNCLE..

  9. uncle

    November 27, 2010 at 8:28 AM

    tersedak uncle lepas minum susu ibu bile tengok nama uncle pun ada..hohoooo….perlu di ingatkan..jumlah follower bukan jaminan blog tu popular ..err macam uncle ni ek…hahaha semua blog yg ko senarai tu mmg giler babas punya dasat…uncle hanya mentimun jer pepehal pun kepad ayg calonkan uncle..mekasih daun keladi..esok lusa jom tanam pokok keladi depan umah hahahha
    uncle recently posted..short notice – ke putrajaya esok !My Profile

  10. faizal fredley

    November 27, 2010 at 2:23 AM

    @zaer: no problem zaer..

  11. faizal fredley

    November 27, 2010 at 2:22 AM

    @H.P.B Blog: ko pun hebat gak..

  12. faizal fredley

    November 27, 2010 at 2:21 AM

    @Afiq Bukhari: pening palo den duk mikir nak vote sape…hehe

  13. zaer

    November 27, 2010 at 12:03 AM

    salam bro faizal.huhu.Xpe2.tu ah.aku tengok tadi pon cam harem.haha.Aku ade keje jap doh.takleh nak on9 malam ni.huhu.Thanks kalau dah vote aku.haha.Salam.jumpe esok.

  14. H.P.B Blog

    November 26, 2010 at 10:01 PM

    yups…semua mantap2 tu..aku jer ibarat rusa dikelilingi gajah…
    apa2pun thanks sudi singgah blog aku

    P/S : Fakta Menarik Mengenai Bruce Lee Yang Perlu Peminat Bruce Lee Tahu

  15. Afiq Bukhari

    November 26, 2010 at 9:24 PM

    terbaik r calon2 de..semuanya mantap2 haha
    Afiq Bukhari recently posted..Penghawa Dingin Kereta Menyebarkan PenyakitMy Profile

  16. faizal fredley

    November 26, 2010 at 8:54 PM

    @Kodet Guide: WAH MANTOP KA??? X DER AR…BIASA JER…

  17. faizal fredley

    November 26, 2010 at 8:52 PM

    @suffer8zine: TAHNIAH..GD LUCK YER…

  18. faizal fredley

    November 26, 2010 at 8:48 PM

    @diana: ADA LAH SIKIT2 HEHE…

  19. Kodet Guide

    November 26, 2010 at 7:26 PM

    Tahniah , lagipun mmg la blog ff ni mantop klu tidak xde la domain sndri …follower yang ramai ..
    Kodet Guide recently posted..dR Rozmey akan berada di Kelantan !My Profile

  20. suffer8zine

    November 26, 2010 at 7:01 PM

    fuhhh baru pasan ade blog aku bro, huhu!

    Terkini : Burger Daging Ular
    suffer8zine recently posted..Selamat Hari Raya Aidiladha 1431HMy Profile

  21. diana

    November 26, 2010 at 6:56 PM

    tak jadi nak bersara ye..
    ada niat ke sebelum ni??
    heheh

  22. faizal fredley

    November 26, 2010 at 6:46 PM

    @zaer: x yah tarik diri..ko memng dah mantop…sebaris ngn calon2 lain..good luck zaerr…

  23. zaer

    November 26, 2010 at 6:10 PM

    waaa! Bape banyak thanks da aku ucap kat ko bro faizal! Takpe2 sbg tanda penghargaan aku,aku ucap lagi Terima kasih kat ko.hehehe.Tu la.aku pon tak tahu nape tercalon.blog aku xde la hebat sangat,xde lama sangat.hurm..perlu aku tarik diri bro?segan siot! hahahaha..;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge