Bloglist Faizal Fredley Dot Com - Faizal Fredley

Bloglist Faizal Fredley Dot Com

ok untuk entry ni aku x nak cerita panjang meleret leret..just nak sampai kan motif dan tujuaan aku je..ok hari tu blog aku ni kena serang dengan virus marware kak limah sampai naik meremang bulu ketiak aku…nasib baik x luruh semua..adus memang  nak kena la virus tu..tapi dengan bantuan blogger-blogger yang baik hati akhirnya dapat jugak aku halau dari dia bersarang kat rumah aku nih..

ok..untuk mengahalau nya bukan perkara mudah aku terpaksa hapuskan link-link yang ada dalam blog aku ni..sorry la semua kalau link korang kena buang…biasalah nak detect link mana yg bermasalah..

untuk itu aku nak baut bloglist baru bagi memudahkan aku berjalan-jalan di alam maya ini..so kepada sesiapa yg nak join…boleh la slow slow buat entry yer…

TAJUK: BLOGLIST FAIZAL FREDLEY DOT COM

dalam tu korang letak banner aku yg kat atas tu…dan dalam entry tu korang just tulis SAYA NAK JOIN BLOGLIST NI..ok tu jer yg perlu korang buat…nanti blog korang akan aku terjah dan akan aku masukkan ke dalam kategori yang sesuai…jumlah link yg akan aku letak terhad jer weh sebab x larat nanti aku nak terjah hari-hari..semua link akan aku masukkan kat sini yer…

ps: untuk contest apa kata mereka dan cipta banner aku tangguh dulu ok sebab x sempat nak promosi..kpd peserta yg dah join tu tq byk2..nanti aku akan buka balik…

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

127 Comments

  1. Chandra Dennis

    December 10, 2011 at 12:55 AM

    hohhooh..tq2.. Erk.. nurul dah join.

  2. mynameismy

    November 2, 2011 at 10:41 AM

    fine.. nama den takdo…-.-‘

  3. luqman hakim

    September 7, 2011 at 3:05 PM

    pergh!! dah nk letak bloglist plak…bagos

  4. ayu

    July 18, 2011 at 4:01 PM

    SAYA NAK JOIN BLOGLIST NI..

  5. eddie

    May 26, 2011 at 9:23 AM

    sempat tak…lau aku nk join jgk nie…hehe
    eddie recently posted..Photographer Profesional | BeraksiMy Profile

  6. Arya Putra

    May 20, 2011 at 9:20 PM

    dah join bro!!

    BLOGLIST FAIZAL FREDLEY DOT COM
    Arya Putra recently posted..BLOGLIST FAIZAL FREDLEY DOT COMMy Profile

  7. naimulfirdaus

    April 4, 2011 at 12:47 AM

    link saya tak nak letakkah?
    naimulfirdaus recently posted..cerita saya di MesirMy Profile

  8. khAINIza

    February 18, 2011 at 6:23 PM

    Nak join jugak ;))
    Bloglist Faizal Fredley Dot Com
    khAINIza recently posted..Bloglist Faizal Fredley Dot ComMy Profile

  9. iManAzRaf

    February 18, 2011 at 3:04 PM

    alamak… da dateline ke blm? heee… sempat ke?
    iManAzRaf recently posted..TIPS Rambut Cantik MenawanMy Profile

  10. Pembawa Wacana

    February 18, 2011 at 2:51 PM

  11. nabb :)

    February 17, 2011 at 5:16 PM

    masih ade tempat ke utntuk saye di bloglist awak, encik faizal fredley ?
    saye mahu join juge 🙂

    http://sitizainabwahid.blogspot.com/2011/02/bloglist-faizal-fredley-dot-com.html
    nabb 🙂 recently posted..Big Question Mark on My Big HeadMy Profile

  12. ina

    February 17, 2011 at 4:49 PM

    ok, curi-curi masa buat… dah siap… terima kasih kerana sudi menjengah blogku… http://aizamia3.blogspot.com/2011/02/bloglist-faizal-fredley-dot-com.html
    ina recently posted..BLOGLIST FAIZAL FREDLEY DOT COMMy Profile

  13. mialia

    February 17, 2011 at 4:23 PM

  14. Cik Nurul Iqa

    February 16, 2011 at 2:21 AM

  15. Cik Nurul Iqa

    February 15, 2011 at 4:12 AM

    uwaaa nurul nak jugak ! :p
    Cik Nurul Iqa recently posted..Zack Zukhairi Kini Kembali Dunia Sebelah Zara Sebagai DoronganMy Profile

  16. chung-ho

    February 15, 2011 at 4:11 AM

  17. niq

    February 14, 2011 at 2:13 PM

    bro…aku dah wat..

    BLOGLIST FAIZAL FREDLEY DOT COM
    niq recently posted..Web Hosting &amp Domain Promotion JiwaHostMy Profile

  18. + Bintang Biru +

    February 12, 2011 at 9:30 PM

    nak jugak! ada tempat kosong lagi tak ? =.=”
    + Bintang Biru + recently posted..Maafkan Ku &amp Kembalikan Ia semulaMy Profile

  19. Rabia Sensei

    February 11, 2011 at 9:21 PM

  20. decrewz

    February 11, 2011 at 10:39 AM

    Erk.. Panjangnya beb.. Dah penuh ke? hu3
    decrewz recently posted..Cara periksa gambar palsuMy Profile

  21. hawiz

    February 10, 2011 at 10:20 PM

  22. eyka

    February 10, 2011 at 5:24 PM

  23. ceritera asni

    February 10, 2011 at 5:06 PM

  24. ceritera asni

    February 10, 2011 at 5:05 PM

  25. faizal fredley

    February 10, 2011 at 4:59 PM

    ok..tq..

  26. Nadea

    February 10, 2011 at 3:53 PM

    knp tak kuar love?
    Nadea recently posted..BLOGLIST FAIZAL FREDLEY DOT COMMy Profile

  27. Nadea

    February 10, 2011 at 3:52 PM

  28. AdamXis

    February 10, 2011 at 3:13 PM

    Apsal x keluar iluv tuu? ok sori paste link dekat sini …aci laa erk vuat entry macam nie http://www.adamxis.com/2011/02/segmen-aku-nak-join-5-bloglist-blogger.html

  29. AdamXis

    February 10, 2011 at 3:08 PM

    Assalam…nak join jugak…aci tak buat cam nie? cube tgk dekat RSS update dibawah komen nie… ?Segmen – Aku Nak Join 5 BlogList Blogger Ini

  30. line

    February 10, 2011 at 1:49 PM

    tukar link.. tadi silap… haahah.. tenet bengong..

    http://lineputihlinehitam.blogspot.com/2011/02/bloglist-faizal-fredley-dot-com.html
    line recently posted..BaG DaN AkUMy Profile

  31. line

    February 10, 2011 at 1:43 PM

    dah dah.. join dah ni… jgn nangis2 lagi k.. nnt bagi choki2

    http://lineputihlinehitam.blogspot.com/2011/02/bloglist-faizal-fredley-dot-com_10.html
    line recently posted..BaG DaN AkUMy Profile

  32. ericoanaci

    February 10, 2011 at 1:29 PM

    yup ak py lgi power lah bro.. baik jenguk2… hu

    http://ericoanaci86.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-ni.html

  33. syafiq rosli

    February 10, 2011 at 12:25 PM

  34. sunah suka sakura

    February 10, 2011 at 11:46 AM

    salam~ nah~~ dengan tak malunya saya join~~

    http://www.sunahsukasakura.com/2011/02/bloglist-faizal-fredley-dot-com.html
    sunah suka sakura recently posted..Biasa-biasa SajeMy Profile

  35. faizal fredley

    February 10, 2011 at 10:58 AM

    ok2..nnti FF masukkan kan dlm list..tq sb join..

  36. Surie

    February 10, 2011 at 9:37 AM

  37. faizal fredley

    February 10, 2011 at 9:07 AM

    join ler…

  38. nurul lalala

    February 10, 2011 at 12:16 AM

    Da j0in..=)
    nurul lalala recently posted..BLOGLIST FAIZAL FREDLEY DOT COMMy Profile

  39. eQuRlz

    February 9, 2011 at 7:44 PM

    eqa nak join jgk 🙂
    eQuRlz recently posted..BLOGLIST FAIZAL FREDLEY DOT COMMy Profile

  40. yana

    February 9, 2011 at 4:56 PM

  41. yana

    February 9, 2011 at 4:42 PM

    saya nak join.. tunggu yerk…
    yana recently posted..JoM taMbaHkaN pEndaPataNMy Profile

  42. Aisya

    February 9, 2011 at 4:12 PM

  43. APi

    February 9, 2011 at 3:19 PM

    aku dah join..
    APi recently posted..Bloglist Faizal Fredly Dot ComMy Profile

  44. Abhamz

    February 9, 2011 at 12:23 PM

  45. faizal fredley

    February 9, 2011 at 10:16 AM

    wah tq2..

  46. faizal fredley

    February 9, 2011 at 10:13 AM

    tq..

  47. faizal fredley

    February 9, 2011 at 10:11 AM

    ok tq2..

  48. ammboi

    February 9, 2011 at 8:48 AM

  49. hasrulhassan

    February 9, 2011 at 8:17 AM

  50. Mrdaha

    February 9, 2011 at 5:46 AM

    Faizal Fredley, aku nak join boleh?? hehehe.. dah buat da entry.. kalo berani terjah la!! hehehehe. =D

    BLOGLIST FAIZAL FREDLEY DOT COM”
    Mrdaha recently posted..Gambar Tiz Zaqyah Seksi Terbongkar! SEO TipsMy Profile

  51. Kirin Selama Perak

    February 9, 2011 at 2:07 AM

    saya newbie tp tringin masuk dalam bloglist abg kachak.
    🙂
    http://kirinselamaperak.blogspot.com/2011/02/bloglist-faizal-fredley-dot-comkirin.html

  52. yaya budak suka embun

    February 9, 2011 at 1:24 AM

    wahhhh…best nye lah ko wat nih 😀
    yaya budak suka embun recently posted..GEGAR 1-000 BLOG OLEH BEN ASHAARIMy Profile

  53. zaMir

    February 9, 2011 at 12:26 AM

    lalala……fafred…a.k.a. ..paprik…hahaha
    zaMir recently posted..Ada bau orang masak-masak la kat sini…bau kari…My Profile

    • faizal fredley

      February 9, 2011 at 10:10 AM

      ceh…samaseng yer ngn aku..mentang2 dah pames..

  54. faizal fredley

    February 8, 2011 at 11:37 PM

    wokey…tq..

  55. udin

    February 8, 2011 at 10:31 PM

  56. azlia mj

    February 8, 2011 at 10:29 PM

    done!

  57. zirconia

    February 8, 2011 at 10:00 PM

    FF, nak masuk gak, tapi sekarang bz sangat. harap berkesempatan. huhu
    zirconia recently posted..The Green HornetMy Profile

  58. darkbatman

    February 8, 2011 at 9:44 PM

    hahahaha.. aku3!

    • faizal fredley

      February 8, 2011 at 11:20 PM

      kalau ko buat entry pasal ni konpem meletup blog aku..hahah

  59. Fatin Farhana

    February 8, 2011 at 9:37 PM

  60. adam haiqal

    February 8, 2011 at 9:35 PM

    http://neodanish89.blogspot.com/2011/02/bloglist-faizal-fredley-dot-com.html

    alhamdulillah..Adam dah join juge..sila2lah melawat ye FF..:)
    PEACE!!

  61. Zulsyamin

    February 8, 2011 at 9:29 PM

    weyh..nak join…jgn lupakan aku..

  62. maheyra

    February 8, 2011 at 9:06 PM

    saya nak saya nak !
    maheyra recently posted..BLOGLIST FAIZAL FREDLEY DOT COMMy Profile

  63. gincu

    February 8, 2011 at 8:54 PM

    OKEY..DAH POST
    gincu recently posted..BLOGLIST FAIZAL FREDLEY DOT COMMy Profile

  64. Newbie

    February 8, 2011 at 8:44 PM

    perggghhh…dh wat bloglist dh eh…hehe…
    Newbie recently posted..Sticky Topup Giveaway oleh wowberitacomMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge