Kenali 10 Blogger Lelaki Paling Hot

Assalamualaikum….mood jiwang aku dah berlalu..malas nak pikir…..let bygones be bygones

sekarang aku nak senarai kan 10 blogger lelaki paling hot….panazzz beb……aku rasa korang pun dah dapat agak dah sapa kan…

ala kalau blogger hot mesti lah ramai dikenali..pamesss……dan blog pun mesti mantop….follower beriban..trafik berjuta sehari…entry x sampai 2 saat publish komen dah beratus…..kan kan kan….bukan macam aku…..grrr…

ok jom tgk sapa yg masuk carta……

  • Hizami Lee (Budaklelaki.com)

dah agak dah…blogger ni mesti akan terbit dalam kepala otak korang kan…..sebut jer blogger popular, pames, hot, hensem, semua dapat kat dia kan…untung jadi manusia bernama ben ashaari….wa jeles ngan mamat putrajaya ni sb dia cukup berjaya dalam dunia blogger nih…

mamat jepun ni walaupun dah lama sepi tapi maintain hot…bakat lain dari yg lain…aku pun jeles dengan mamat ni sebab dia boleh cakap jepong…..

blogger newbie tapi hot dengan kata-kata luncass….baru pas kahwin..meriah giler majlis ko jang…rugi aku tak dapat pergi….nanti kalau ko kahwin kali kedua kompen aku akan datang….opsss….gurau-gurau jer yana….jgn marah….tapi kalau nak marah marah kat ujang ek, eh malam jumaat la…hehehe…selamat pengantin baru…kalau korang nak tau mamat ni musuh ketat aku…

sapa tak kenal mamat ni???? seorang engineer……aku respect dia sebab entry dia yg jujur….x der nak berdalih….kalau dia tak suka maka x suka lah..x der nak berpura-pura….good job bro….walaupun aku benci ko tapi aku tetap anggap ko hot…

opss silap..nak masuk carta gak mamat ni….hahaha….fatal error….jangan marah yer….

salah sorang blogger idola aku…..entry yg superrrrb……5 bintang untuk blogger nih….menjadi panduan aku dalam berblog…

blogger UTP….sebut jer UTP mesti korang tau kan kegeniusan pelajarnya nye…mesti pandai mamat ni…muka dia dah dua kali masuk remaja..jeles tahap gaban aku….

pemenang anugerah blogger lelaki pilihan 2010 dan juga adik or abang irine nadia marcelo….aku x pernah sembang ngn dia lagi…..agak-agak dia ni sombang tak????  pernah masuk utusan bersama irine….

yg ni memang hotzzzz….x caya cer gi terjah blog dia……dengar kata skandal dengan nisa kay..betol ker??? nak tau tanya ar tuan punya badan..hehe

student USM….entry dia boleh angkat ibu jari ar….best…..banyak ilmu……seorang blogger yg berpengetahuan tinggi….dengar kata dia ni ikon student USM….

ps: sebenarnya ramai lagi yg hot….antaranya justkhai, syafiq rosli, keyrull fresco….nanti aku nak buat untuk versi pompuan lak..agak-agak sapa yg tercalon ek???

 

  • dah agak dah…blogger ni mesti akan terbit dalam kepala otak korang kan…..sebut jer blogger popular, pames, hot, hensem, semua dapat kat dia kan…untuk jadi manusia nama ben ashaari….wa jeles ngan mamat putrajaya ni sb dia cukup berjaya dalam dunia blogger nih…

.
#TravelTip: Untuk Jimatkan belanja boleh sewa pocket wifi siap-siap dari Malaysia. Jimat & boleh kongsi ramai-ramai. Boleh sewa pocket wifi di Samurai Wifi. Untuk jimat apabila stay di Hotel boleh dapatkan Voucher Hotel dan diskaun di DiscountCodeHK.com. Apabila travel di musim sejuk boleh juga beli kelengkapan baju2 sejuk murah di PakaianMusimSejuk.com.
.
THIS WEBSITE SPONSORED & SUPPORT BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & #kelabbloggerbenashaari
.
“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

85 Comments

  1. naimulfirdaus

    September 8, 2011 at 8:09 PM

    ingatkan nama saya ada tadi..hehe

  2. reezluv

    June 3, 2011 at 11:06 AM

    haha..best gile 10 blogger paling hot tu..hehe..
    reezluv recently posted..Gambar 15 Gadis Litar Yang Hot!My Profile

  3. Pendekar Berkuda

    May 31, 2011 at 3:38 AM

    aku berangan jela nak jadi hot..cilake…hahah…
    Pendekar Berkuda recently posted..VIDEO TERLAMPAU SHAH JAZSLE DAN PREMA YINMy Profile

  4. c-tea

    May 26, 2011 at 11:03 AM

    ir bukan student usm kan?em…bukan ke die belajar kat kolej poly tech mara ke?em….
    c-tea recently posted..KEPUTUSAN TERKINI LIGA SUPER 25 MEI 2011My Profile

  5. cik epal

    May 7, 2011 at 10:34 PM

    semua list di atas mmg blog selalu masuk pon hehe
    cik epal recently posted..Apahal nak kutuk kutuk budak UIA pulak My Profile

  6. niq

    May 7, 2011 at 6:01 PM

    name aku???hahahhahaha..xpe la..sape la aku nih..
    niq recently posted..KepenatanMy Profile

  7. budak botak

    May 7, 2011 at 1:37 PM

    Ha3, semuanya femes hot tahap gaban…

    Entry terbaru -> Jangan Cuba2 Meraba Peramugari Hong Kong Airlines… (“,)

  8. faiz

    May 7, 2011 at 11:46 AM

  9. Pojiepooh Abdullah

    May 7, 2011 at 10:42 AM

    Blogger2 hebat, ensem n mantap semua tuh siapa tak kenal..
    Tapi tak semua yang mesra, ada yang tau mereka hot, pastinya sombong..
    Trust me!

    PojiePooh; Hanya Satu…
    Pojiepooh Abdullah recently posted..Mau yang panjang atau yang pendek Mau yang besar atau yang kecil 18SXMy Profile

  10. fairuz

    May 7, 2011 at 10:22 AM

    aaaaaaaaa mesti blogger2 lelaki yang lain jeles tahap gaban ni. HAHAHAHA. naseb hamzah ian xde 😛
    fairuz recently posted..aku dan kauMy Profile

  11. Bro Framestone

    May 7, 2011 at 10:13 AM

    oh.. bro tidak hot ek.. ok he..23x
    Bro Framestone recently posted..Perhatian Pada Semua Blogger- Kaki Tweet &amp FacebookerMy Profile

  12. Izamir Ridzwan

    May 7, 2011 at 9:38 AM

    errr terima kasih abg FF.. abg silap u tuh.. btw thanks yer… huk2

  13. syada

    May 7, 2011 at 3:27 AM

    woah..abg ben konfem tmpat pertama kan… 🙂
    err, syada bole tak msuk list versi perempuan ? hehekk ^^
    *berangan*
    syada recently posted..BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011My Profile

  14. iqbalhakimi

    May 7, 2011 at 1:30 AM

    err..nama aku xde pun?..keh3..

    gurau je bro..aku dah penah ada dalam list2 ko untuk kategori lain sebelum ni.. =P

    ujang bloger separa lucah terhebak..haha
    iqbalhakimi recently posted..duit tu penting keduit untuk hidup atau hidup untuk duitMy Profile

  15. Gayahspears

    May 6, 2011 at 11:35 PM

    hey.. name name aku tak ade dlm senarai FF???
    hahah,lupa lak aku punpuan bukan laki..huhu
    Gayahspears recently posted..Stop plz!!!My Profile

  16. sarah

    May 6, 2011 at 8:52 PM

    semua blog yg best2. tak rugi pun baca blog depa hari2. hiks
    sarah recently posted..coooooomel gilaaaaak! ada sapa yg jeles tak huahuaMy Profile

  17. kaizen

    May 6, 2011 at 4:14 PM

    ngeh3… FF mesti masuk gak… hoho tak kira! hehe

    • faizal fredley

      May 7, 2011 at 3:00 AM

      hohoh..tunggu la bertahun lagi baru leh masuk bro…

  18. fy

    May 6, 2011 at 3:33 PM

    hehe…mmg sume bloggers kt ats tu hot2 hehe…1 lg..slh eja la nm zack tu hehe..nm dia zack zukhairi la bkn zulkhairi…

    • faizal fredley

      May 7, 2011 at 2:56 AM

      hahaha..peminat zack rupanya…hehe.nanti saya ubah..

  19. akid

    May 6, 2011 at 3:27 PM

    tp dlm bnyk2 tu, aku prefer zack jepon.. 😀

  20. hazwan

    May 6, 2011 at 3:12 PM

    Pipiyapong xde ke? fdaus samad ke? haha
    hazwan recently posted..Pasor KengMy Profile

  21. nas

    May 6, 2011 at 2:52 PM

    da agak da mst nama aku xde
    hahhahaa… xpe.. aku nk usaha lagi 😛
    nas recently posted..Bukan Malaysia saja yang meniru K-POP!My Profile

  22. faizal fredley

    May 6, 2011 at 12:52 PM

    hohoohoh..maybe utk kategori lain ko akan tercalon…

  23. naimulfirdaus

    May 6, 2011 at 11:39 AM

    er, saya berangan sekejap kot2 nak termasuk tadi..
    erm..
    naimulfirdaus recently posted..blogger lelaki dan wanita yang hangatMy Profile

    • faizal fredley

      May 6, 2011 at 3:25 PM

      hahaa…aku pun ad gak berangan nak masuk group mereka tu…

  24. Ekspresi Ruang

    May 6, 2011 at 11:02 AM

    semuanya hot2 stuff belaka. entry diorang pon hot2. hehe
    Ekspresi Ruang recently posted..Metropol Parasol- Struktur Kayu Paling Besar Di Dunia Kini DibukaMy Profile

  25. hana

    May 6, 2011 at 10:52 AM

    kebanyakkan mmg saye kenal..
    cume dorang je x knal saye..
    muahaha
    hana recently posted..ada apa dengan SG KANCHING &amp ONE UTAMA!!My Profile

  26. iqa

    May 6, 2011 at 10:39 AM

    haaa.sume best3 ^_^
    iqa recently posted..Kalau Bercakap Tu- SETAN kanMy Profile

  27. ujang

    May 6, 2011 at 10:32 AM

    kau puji ker perli ni…smpai hati.., kau bezakan aku dgn otai2 blog lain..grrrr

    argghhh kau buat apa pun aku tetap benci kau…

    wei kawin cpt..best wei boleh main..hahahahaha
    ujang recently posted..Selamat sudah memanjat BUKITMy Profile

    • faizal fredley

      May 6, 2011 at 3:19 PM

      hahah..aku puji la ni…x nampak ke keikhlasan aku….main ape weh?? ko ni mmang lucasss ar….demm

      • yanamib

        June 4, 2011 at 11:24 PM

        slalu aku dgr ujang bercerita psl nama2 yg ko sebut nih *wink wink* ^_^
        yanamib recently posted..Salam 1 Rejab~My Profile

  28. Firdaus Kasim

    May 6, 2011 at 9:57 AM

    apa kata kau buat 10 blogger baru yang hot/popular? asyik2 dgr nama kt atas tue je.. huhu
    Firdaus Kasim recently posted..Cara Edit Ayat Footer BlogMy Profile

  29. mynameismy

    May 6, 2011 at 9:29 AM

    cool!!;)
    mynameismy recently posted..My Lifes Story Blog First Giveaway is ON!!!!My Profile

  30. Pembawa Wacana

    May 6, 2011 at 9:14 AM

    ceh…opis mate aku pun ade ker…..si ujang tu…hahaha
    Pembawa Wacana recently posted..Lagu Feveret Blogger 3My Profile

  31. hazwan

    May 6, 2011 at 8:43 AM

    terbaik mereka-mereka ni..selalu jadi silent reader dekat blog dorang
    hazwan recently posted..Apa Yang Merisaukan Bila Harga Minyak NaikMy Profile

  32. nazirulhazwan

    May 6, 2011 at 8:38 AM

    giler arghh!! aku terase ibarat diawang2an sat.haha:DDD
    tibe aku rase cm kite kawan baik selamanya;DD

    p/s : kpd CB : ko reader peberet aku.haha
    nazirulhazwan recently posted..sapa tak baca rugi – BUKAN MUDAH UNTUK MEMAHAMI My Profile

  33. sayacomel

    May 6, 2011 at 8:17 AM

    hoho..ni mesti semua hensem-hensem belaka. haha..
    sayacomel recently posted..Comel Serius – Bila bayi mula mengganasMy Profile

    • faizal fredley

      May 6, 2011 at 1:26 PM

      yup semua hensem kecuali nazirul hazwan dan ujang..hahaha

  34. aried

    May 6, 2011 at 8:13 AM

    huhuhu…camne leh name justkhai tu duk kat bawah..hehhehe

    p/s: wanmus should in the list too..

    • faizal fredley

      May 6, 2011 at 1:26 PM

      hahaha..sebab baru terpikir…masa siap entry baru teringat kat khai…

  35. ellen

    May 6, 2011 at 7:42 AM

    wah..memang semuanya hot2 belaka…kalo akak yang calonkan memang adik salah seorang yang hotties…hehe
    ellen recently posted..Hadiah Perkahwinan diraja Putera William dan Kate MiddletonMy Profile

  36. zaMir

    May 6, 2011 at 7:37 AM

    IR tu student KPTM Alor Star la…
    zaMir recently posted..Majlis Kahwin Ujang…My Profile

  37. Admiral Hafiz

    May 6, 2011 at 7:00 AM

    haha…macam mana la nama aku boleh ada ni?
    nway thanks..

    n sepatutnya nama ‘Faizal Fredley’ tu mmg kne ada dlm list ni.
    dia mmg layak
    Admiral Hafiz recently posted..Menangi Macbook Pro Bersama MyNewsHub – Cukup Mudah!My Profile

    • faizal fredley

      May 6, 2011 at 1:07 PM

      sb ko hot la bro…haha..nama faizal fredley lambat lagi baru boleh join korang..

  38. eqbalzack

    May 6, 2011 at 4:17 AM

    hehe…ada jugak terselit nama abg eq ni…
    terima kasih FS…
    abg eq rasa entry kat blog abg eq gambor je. tak banyak cerita sangat..hehe
    eqbalzack recently posted..eqbalzack speaks in KOSMO! 9 FEBRUARI 2011My Profile

  39. syafiq rosli

    May 6, 2011 at 3:54 AM

    thank bro..aku bese2 je lg..:)
    syafiq rosli recently posted..Teruk Benar Tabiat Manusia!!My Profile

  40. ariff

    May 6, 2011 at 3:11 AM

    hot eh? terima kasihhh.. 😀
    ariff recently posted..10 Tips Kejayaan Di Empire AvenueMy Profile

  41. CikBulat

    May 6, 2011 at 2:31 AM

    wahaha.. xleh blah, si gila ujang ada. 🙂 yang penting blogger peveret aku, NAZ ada. haha
    CikBulat recently posted..Thanks Hanis Zalikha- Kata Kila- Syam Yazie- Atiq Salleh- Man Yusoef- Izamir Ridzwan haha aku akan berusaha sedaya upaya kerja keras pitam-pitaman Yay ! T-TMy Profile

    • faizal fredley

      May 6, 2011 at 12:42 PM

      oppsss….si naz tu aku tersilap jer…hahah

      • shahjiehan

        May 7, 2011 at 3:25 PM

        tertarik aku mai sini… hahahha…

        sebab aku teringin nak jadi hot… hahhaha

        aku suka arifshah

        jom baca dan komen Undi aku di sini.
        shahjiehan recently posted..Selamat Hari Ibu- Mama !My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge